Asiakkaitamme

Proveca-ohjelmiston käyttäjiin kuuluu yksityisiä ja julkisia organisaatioita. Alla muutamia asiakkaitamme.

 

 

Stala Group Oy

Stala-Yhtiöt perustettiin vuonna 1972 valmistamaan keittiöiden pesupöytiä. Suurkeittiöihin valmistetut altaat vaativat ruostumattomasta teräksestä valmistetun tukirakenteen. Tämä johti putkituotantomme käynnistymiseen vuonna 1974.

Vuonna 2000 Stala-Yhtiöt jaettiin Stala Oy:ksi (pesupöydät) ja Stalatube Oy:ksi (rakenneputket).

Halton Marine Oy
Halton Marine Oy kehittää ja tarjoaa uusinta tekniikkaa ja ratkaisuja laivakeittiöiden ja hyttien ilmanvaihtoon, paloturvallisuuteen, ilmavirtojen hallintaan ja ilmanjakoon asiakkaille, jotka arvostavat turvallisuutta, energiatehokkuutta ja sisäilman laatua vaativissa olosuhteissa. Halton Marine onkin yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista risteilyaluksille ja öljynporauslautoille.

MP-Maustepalvelu Oy

Yli 60-vuotias Maustepalvelu on Suomen johtava elintarvikekomponenttien asiantuntija ja toimittaja. Raaka-ainetoimittajana aloittaneesta yhtiöstä on vuosien varrella kehittynyt monipuolinen kumppani, jonka asiakkaat hyötyvät sen vahvasta osaamisesta ja kansainvälisistä kontakteista. Tämän päivän Maustepalvelu tarjoaa kattavat palvelut aina ideoinnista ja raaka-ainetestauksista tuotekehitykseen, komponenttien hankintaan ja varastointiin sekä asiakaskohtaisten seosten valmistamiseen ja täsmällisiin toimituksiin asti.

Tasowheel Group Oy
Tasowheel Group on kansainvälisesti toimiva korkealaatuiseen tarkkuusmekaniikkaan ja voimansiirtoon erikoistunut teknologiakonserni. Tasowheel Groupin tytäryhtiöitä ovat Tasowheel Gears Oy, Tasowheel Systems Oy ja Tasowheel Tikka Oy.