Yhteenveto

Proveca-ohjelmisto tarjoaa yrityksellesi valmiin systemaattisen jo hyväksi havaitun tavan käsitellä niin aloitteita, turvallisuushavaintoja, auditointeja, reklamaatioita ja poikkeamia koko henkilöstön kesken läpinäkyvästi. Automaattinen tilastointi ja tiedon liikkuvuus järjestelmien kesken vähentävät käsin tehtävää työtä merkittävästi.

 

Proveca on kehitetty yhteistyössä asiakasyritysten kanssa ja näin ollen sisältää jo hyväksi havaitut toimintatavat osa-alueillaan. Enää asiakkaidemme ei tarvitse itse huolehtia omien työkalujensa kehittämisestä tai päivittämisestä, koska me Neovicalla pidämme huolen siitä, että Proveca kehittyy alan parhaiden toimintatapojen ja tarpeiden mukaiseksi jatkossakin.

 

 

Ominaisuuksia

Monikielisyys

Provecan kieliversiot voidaan määrittää käyttäjäkohtaisesti ja se on tällä hetkellä käytettävissä suomen ja englannin kielillä. Kielikäännöksiä tehdään asiakastarpeen vaatiessa mille kielelle tahansa.

Integroitavissa

Proveca -ohjelmisto tarjoaa useita eri rajapintavaihtoehtoja. Integraatio mahdollistaa esimerkiksi käyttäjä-, asiakas- ja tuotetietojen ajamisen Provecaan automaattisesti.

Varmuuskopionti

Päivittäinen varmuuskopiointi ja kopioiden sijainti fyysisesti eri paikoissa pitävät huolen, että asiakkaiden tiedot säilyvät ja ovat turvallisesti tallessa. Lisäksi varmuuskopiointihistoria on olemassa usean päivän ajalta.

Käyttöönotto

Avaimet käteen -periaatteella

Proveca-ohjelmiston käyttöönotto tehdään nopeasti ja joustavasti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Luomme asiakkaalle ympäristön tunnuksineen käyttövalmiiksi ja pidämme koulutuksen työkalusta valituille henkilöille. Tarvittaessa toteutamme myös laajennettuja käyttöönottopalveluita.

Käyttö

Ajasta ja paikasta riippumatta

Proveca on käytettävissä tietokoneen tai muun kannettavan laitteen Internet -selaimella ajasta ja paikasta riippumatta 24/7. Me huolehdimme ylläpidosta, päivityksistä ja huoltotoimenpiteistä sekä tuesta, sinulle jää vain käyttö. Käytössäsi on aina viimeisin versio.

Ylläpito

Vaupattaa resursseja

Neovica Oy ylläpitää, kehittää ja laajentaa aktiivisesti Proveca-ohjelmistoa yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Näin voimme taata kehittyvän, tarpeita vastaavan ja käyttäjäystävällisen ohjelmistotyökalun organisaation käyttöön.